Σελίδες

Powered By Blogger

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

         Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις φήμες περί ύπαρξης ζωής στο διάστημα. Αν και δεν μπορώ να εκφράσω καμία επιστημονική άποψη πάνω σ' αυτό το ζήτημα, μπορώ όμως να πώ ότι η χρονική συγκυρία αυτής της διασποράς αυτών των φημών με βάζει σε υποψίες. Η NASA δεν αποτελεί μία ανεξάρτητη επιστημονική κοινότητα που μάχεται για το καλό της ανθρωπότητας πέρα και πάνω από συμφέροντα οικονομικά πολιτικά ή καί άλλα. Είναι όργανο της αμερικανικής πολιτικής, πιστεύω μάλιστα, και του παγκόσμιου σχεδίου χειραγώγησης των μαζών.
        Η ανακοίνωση ότι υπάρχει ένδειξη ζωής στο διάστημα ή ίσως και κατοικήσιμος πλανήτης θα αποπροσανατόλιζε την παγκόσμια κοινή γνώμη από τα σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά της προβλήματα, αλλά το σημαντικότερο, θα προετοίμαζε ψυχολογικά τις μάζες για την αποδοχή της αντίληψης ότι "υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω εκτός από μας", οι οποίοι μπορεί να μην όμως αναγκαστικά φιλικοί με την ανθρωπότητα... Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εμφάνιση κάποιας μορφής εξωγήινης απειλής στον πλανήτη ίσως να εξυπηρετεί τα σκοτεινά συμφέροντα των πραγματικών κυβερνητών του κόσμου. Οι "κακοί" ενδεχομένως εξωγήινοι που θέλουν να επιτεθούν στη γη και να την καταστρέψουν θα οδηγούσε σε παγκόσμια αναστάτωση, σε κινήματα, σε εξεγέρσεις, σε διαφθορά απίστευτη, σε εγκληματικότητα, σε υπερεξοπλισμούς, επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, εξαθλίωση, παγκόσμια αναρχία. Έτσι, θα εμφανιζόταν ως "από μηχανής θεός" ο ΕΝΑΣ παγκόσμιος κυβερνήτης, ο δήθεν σωτήρας των προβλημάτων του κόσμου, ο άνθρωπος που με το επιτελείο του θα γλύτωνε τον πλανήτη από τη εξωτερική απειλή, αλλά και που θα υποσχόταν ευημερία, λύση των προβλημάτων και ειρήνη στον κόσμο. Όλα αυτά θα γίνονταν βέβαια με αντίτιμο την προσωπική ελευθερία του ατόμου, την καταπάτηση πλήρως των δικαιωμάτων του ανθρώπου και ίσως τη θεοποίηση του παγκόσμιου Κυβερνήτη.
       Τελικά, ίσως πίσω απ' όλα αυτά να βρίσκεται ο Αντίχριστος της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, ίσως η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν είναι τίποτε άλλο από μία τεράστια παγκόσμια φυλακή, όπου όλοι μας θα δουλεύουμε μόνο χωρίς κανένα δικαίωμα και που η ζωή του καθενός δε θα αξίζει ίσως τίποτα περισσότερο από τη ζωή ενός σπάνιου ... κολεόπτερου  που έχει ανάγκη προστασίας από τις διάφορες οικολογικές δήθεν ευαίσθητες οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: